Kako jesti za bolje trbušnjake

Hrana za trbušnjakeŽelite bolje trbušnjake? Počnite od vaše ishrane. Sve vežbe će biti bezvredne ako vaš abdomen prekrivaju masne naslage. Pravilna ishrana u kombinaciji sa kvalitetnim vežbama koje pogađaju vaš abdomen je dobitna formula. Zato ćemo vam u textu koji sledi dati dva opširnija saveta kako jesti za bolje trbušnjake.

1) Više manjih obroka. Ako se hranite standardno: težak doručak, bogat ručak i obilna večera, napunite se ugljenim hidratima i nepotrebnim mastima – vreme je za promenu na bolje.
Zamenite ustaljeni sistem od 3 dnevna obroka sa 5 ili 6.
Tako ćete rasteretiti vaš organizam i varenje će se odvijati dosta lakše. Izbećićete pojavu naduvenosti vašeg stomaka koja bi se pojavila od velike količine hrane koju bi unosili odjednom.
Vaše dnevne obroke rasporedite u više manjih. Npr: doručak, užina između, zatim ručak, opet lagana užina i na kraju večera. Na taj način činite uslugu vašim trbušnjacima, jer ne samo što ćete ubrzati metabolizam već ćete i pospešiti sagorevanje masnih naslaga.

2) Hrana za trbušnjake. Sledeća jako bitna stvar je naravno šta ćete jesti u tih 5 manjih obroka. Predlažemo vam da dan svakako počnete sa laganom mešavinom musli + mleko, zeleni čaj i jedna banana. Musli su jako zdravi i dobri prirodni izvori kvalitetnih ugljenih hidrata koji će vam se razgrađivati tokom celog dana i neće se odmah pretvoriti u šećer. Zeleni čaj je takođe sjajan izbor za početak novog dana i ima velikog uticaja na sagorevanje masti.
Za užinu birajte neki lagani sendvič sa povrćem, i trudite se da ne bude previše obilan da bi to mogli brzo da svarite.
Ručak može biti malo jači, i predlažemo vam tunjevinu, belo meso prženo na maslinovom ulju ili npr fileti soma. Sjajan izbor.
Za večeru se možete odlučiti za neku laganu salatu sa povrćem i obavezno Ella sir sa 0 % mlečne masti koji će vas tokom cele noći snabdevati sa neophodnim hranljivim materijama a da pri tome nećete uneti ni truku masnoće.

Ovo je neko uopšteno pravilo: više manjih obroka i kvalitetna ishrana. Detaljniji plan ishrane za bolje i lepše trbušnjake u nardnim textovima koji će ubrzo uslediti…

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Knežević

Avatar photo
Poslovni marketing je moja uža specijalnost. Obožavam da pratim trendove, a u poslednje vreme sam se obrela i u internet marketing-u.

SLIČNO

Kako piti kreatin

Kreatin je prirodno jedinjenje koje se nalazi u telu , uključujući mišiće. Nedavno je dobio …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *