Kako odabrati odgovarajuće cipele uz mini suknju

Mini suknje su ponovo u modi! One savršeno izgledaju sa hulahopkama ali i bez njih. Ako znate kako da budete elegantni, jednostavna kombinacija vaše omiljene mini suknje i raznih majica mogu zapravo učiniti da izgledate čudesno.

Medjutim, prava dilema koju morate razmotriti je koje cipele treba nositi uz mini suknju. Loš odabir cipela moze zaista uništiti vaš outfit (odevna kombinacija), tako da morate biti oprezni prilikom odabira i truditi se da razmišljate kao modni stilista.

mini-suknja-cipele

Evo nekoliko korisnih saveta kako da odaberete odgovarajuće cipele uz mini suknju.

Kako odabrati odgovarajuće cipele uz mini suknju

  1. Odaberite cipele u zavisnosti od prilike. Za svakodnevne dogadjaje i prilike, obujte sandale ili baletanke kako biste istakli mini suknju koju nosite. Za nešto elegantnije dogadjaje kao što su žurke, obujte cipele sa manjom platformom ili sandale sa kaišićima kako bi vaše noge bile u prvom planu.
    Razmislite o tome kakav izgled želite da postignete.
  2. Čizme. Ako želite da postignete retro look, obujte čizme do kolena. Ali vidite da li idu uz vašu bluzu. Ako ste mislili da obujete čizme na štiklu, proverite da li se štikla uklapa sa bojom vaših čizama.
  3. Baletanke. Ako imate duge, vitke noge, onda su baletanke za vas idealno rešenje. One lepo idu uz mini suknju, a ne morate da brinete da li ćete se saplesti ili da li će vas boleti noge kao kad ste u štiklama.
  4. Patike. Obujte patike ili starke uz mini suknju i postići ćete punk look. Ako idete u šoping i potrebna vam je udobna obuća da biste šetali po šoping centru, ovo je najbolja opcija.
  5. Japanke. Ova udobna obuća je idealna ako želite da postignete ultra casual (veoma opušten) look. Pogotovu ako japanke nosite sa teksas suknjom.
  6. Cipela na malu štiklu. Da, ne govorimo o “ štulama” već o cipelama sa štiklom od 3,4 cm. Ako ste malo jači u kukovima i butinama, ova obuća je idealna za vas ako želite da istaknete noge. One će vas odmah učiniti višim, pa stoga sitnije žene bi trebalo da ih biraju.
  7. Platforme. Kao što smo već spomenuli, mini suknja je sjajan način da se istaknu noge. Ako imate šta da pokžete, ne skrivajte to. Sandale na platformu možete naći u najrazličitijim stilovima i veličinama, pa kupite one koje se mogu kombinovati sa raznim bluzama.
  8. Uzmite u obzir vremenske prilike. Četiri godišnja doba vam pružaju šansu da eksperimentišete sa različitim stilovima i izgledom. U proleće ili leto mini suknje je idealno nositi bez hulahopki. U medjuvremenu, zimi ih uparite sa hulahopkama sa šarom i dobićete potpuno novi izgled.
  9. Izbegavajte da nosite štikle. Iz očiglednih razloga, nositi mini suknju sa visokim štiklama može biti neugodno, pogotovu ako se okliznete. Medjutim, ako ste dovoljno odvažni i ako umete da hodate kao model sa piste, onda ih slobodno izaberite. Samo budite veoma pazljivi i obratite pažnju na vaš hod.
  10. Nadam se da će vam ovi saveti biti od koristi pri kombinovanju vaše omiljene mini suknje sa odgovarajućim cipelama.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako izabrati farmerke

Farmerke cu uvek neizostavni deo garderobe koje rado nose i muškarci i žene. S obzirom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *