Kako eliminisati neugodan miris nogu

Neugodan miris nogu zna da zada veliku glavobolju. Pogresan izbor obuće, vrućina ili jednostavno lenjost da se malo pobrinemo da nam čarape i obuća uvek budu čisti i spremni, kao i naša stopala. Malo volje i sve može za kratko vreme da se reši …
neugodan-miris-nogu

Kako eliminisati neugodan miris nogu

  1. Pobrinite se da vaša obuća bilo nova ili stara uvek bude iznutra (i spolja) čista, oprana i suva.
  2. Kada se tuširate završite tuširanje tako što ćete noge oprati hladnom vodom (ili bar mlakom ) i bebi sapunom.
  3. Dobro osušite noge peškirom posle kupanja.
  4. U apotekama mogu da se kupe sjajni proizvodi u obliku pudera protiv neprijatnog mirisa nogu , koji se nanose na čista i suva stopala. Od velike su pomoći i već posle drugog nanošenja rezultati su vidljivi (tj osetljivi ) i duže vreme ne morate da ga koristite,već samo uredno da vodite računa o higijeni vaše obuće i stopala. Ne košta mnogo a koristi !
  5. Kupujte uvek pamučne čarape iako su one sintetičke jeftinije. Sintetika – NIKAKO!
  6. Vodite računa da su vam nokti na nogama uvek čisti i podrezani .
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Tatjana Tukić

Avatar photo

SLIČNO

kako ukloniti krpelja

Kako izvaditi krpelja

Sa dolaskom proleća, lepog vremena, sunca, sveže zelene trave, eto nama i krpelja!  Iako nisu …

Jedan komentar

  1. Avatar photo

    još bi dodala,da pored gore pomenutog,pomaže i obično sirće.ukoliko niste u mogućnosti da se tuširate svako veče,sigurno obavljate neke osnove održavanja lične higijene,pranje intimnih delova i presvlačenje veša,isto tako i pranje nogu spada u osnovu održavanja lične higijene.uzmete lavor,sipate mlaku vodu u koju dodate pola šoljice kuhinjskog sirćeta,a noge operete na vama uobičajan način.Ukoliko imate neko gljivično oboljenje,koje izaziva neprijatan miris,sirće će sprečiti dalje širenje gljivica.naravno,ovaj postupak ne leči gljivice ali sprečava neprijatan miris.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *