Kako napraviti bezalkoholne koktele

Kako napraviti bezalkoholne kokteleUmorni ste od naporne školske nedelje, bacili ste knjige sa strane i želite da se opustite sa svojim prijateljima. Najveći problem je što vam se ne izlazi jer bi ste se pretvorile u kockicu leda na ovom minusu. Opet razvlačenje od kafića do kafića baš i ne zvuči privlačno s obzirom da je ekonomska kriza i da treba dosta para za taksi tamo vamo, skupa pića,cigarete. Takođe treba vam i energije za đuskanje na dens podijumu do ranih jutarnjih časova. „Ah koja katastrofa opet ostajem sama kod kuće a vikend je“ pomislićete.

Greška! Pozovite svoje društvo na šarene koktele koje možete i zajedno praviti jer sve je lepše kad se radi u društvu. Evo nekoliko recepata koji vam mogu biti zanimljivi a pritom su bez alkohola tako da možete da ih spremate i za svoju mlađu braću i sestre. Kao i mame svojim dragim klincima.

Kako napraviti bezalkoholne koktele

  1. Kremasti smoothie od višnje
    Jednu šolju jogurta od vanile, litar soka od pomorandže i dve šolje zamrznutih višanja bez koščica stavite u blender zajedno sa kockicama leda, izmiksujete a zatim sipate i ukrasite po želji.
  2. Bezalkoholna sangria
    Pola litra soka od grejfruta, litar kisele vode pomešajte u činiji. Zatim dodati pola iseckanog ananasa na komadiće, jednu pomorandžu takođe iseckanu i kockice leda.
  3. Bezalkoholni mojito
    Iseckati zeleni limun, dodati 1 kašičicu vanilin šećera, list nane i sve to izmeljite avanom. Sipajte u čašu sa kockicama leda i dodati 75ml soka od jabuke. Dodati na kraju i kiselu vodu.
    Kako napraviti koktel mojito sa alkoholom.
  4. Pinakolada
    Izmiksati sok od ananasa i kockice leda u blenderu. Sipati u čašu i lagano dodati sladoled od kokosa i od vanile.
  5. Bananita
    Dve banane, dve kockice leda, čašu mleka i malo meda ubaciti u blender.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

koktel kosmopolitan

Kako se pravi koktel Kosmopoliten

Kosmopoliten ima prijatnu ružičastu nijansu i dobro je balansiran između slatkog (triple sec/sok od pomorandže) …

Jedan komentar

  1. Avatar photo

    MMM Pinakolada..delicious :P““’

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *