Kako da znate da li vas dečko vara

Koliko puta smo samo lupale glavom o zid, proveravale njegov telefon, mejl, sve socijalne mreže na netu i ništa. A mi osećamo da to nije to, da on nije on, menja se a poriče. Ženska intuicija nam alarmira. Da ga pitamo da li nas vara naravno dobile bismo odričan odgovor. Da pratimo svaki njegov trag, budemo mu potrčko ili uplatimo nekog da to radi umesto nas bilo bi isuviše jadno. Dakle pustimo sve i pažnju usmerimo na samog njega. Njegovo ponašanje ga odaje a on sam i nije svestan.
Kako da znate da li vas decko vara

Kako da znate da li vas dečko vara

  1. Otkad ste zajedno nikada mu napamet nije palo da kupi novu garderobu jer kako kaže pametnije se troše pare. Jedino kad baš prigusti, sve mu je pocepano, poderano, prljavo. Odjednom dolazi kući sav radostan sa kesama u rukama. Čovek je kupio novi kaput i parfem. Sve bi to bilo sjajno da on odranije ne hejtuje kapute, a kupovanje skupih pafrema za njega je bacanje para.
    Crv sumnje se pojavljuje naravno. Mislimo našao je drugu, želi da joj bude lep i mirišljav. To istina može a i ne mora da bude.
  2. Odjednom mu je izgled jako važan. A do juče je sedeo za kompom prljave kose, smrdljiv, igrao video igrice i ždrao kao da sutra ne postoji. Sad je rešio da svojih sto kila stesa. Krenuo je u teretanu, na dijeti je i ne jede ništa posle 6 sati. Striktno se drži toga, čak i kad nije u teretani on vežba. Što se tiče tuširanja, pranja kose, zuba odjednom ne izlazi iz kupatila. Kucate već sat vremena jer vam se jako ide na wc šolju ali on vas ne primećuje. Njegova brada mora da bude lepo obrijana a vi urinirajte u saksiju. Crv sumnje. Mada to istina može a i ne mora da bude.
  3. Neka mesta koja su bila omražena od strane njega, tipa tamo ne bih nikada ušao, sad ulazi ni sajlom ne možete da ga izvučete. Ne voli pravac muzike koji se tamo sluša ,ljude koji tamo izlaze, kako se oblače a i sam je počeo da se oblači kao oni. Čudno vam je zar ne? Narodnjake koje nije nikada slušao, tamo peva, svaku reč zna i bacaka se u ritmu muzike. To nije on. Nešto se dešava. Crv sumnje. Mada to istina može a i ne mora da bude.
  4. Iako ste svaki vikend izlazili zajedno, rešio je odjednom to da vam uskrati. Ide samo sa muškarcima prvo u kafanu, pa posle kud ih noge odnesu. Vi ostanete sami kod kuće. Zovete ga jednom, dva puta, pustite nekoliko poruka a od njega ni traga ni glasa. A pre je bilo ako se desi da ne izađete zajedno nonstop on zove, piše, obasipa vas ljubavlju preko poruka jer drugačije ne može. To mu se osladilo pa je doneo odluku da je najbolje da izlazite svaku na svoju stranu neko vreme. NEŠTO SE DEŠAVA! Crv sumnje. Mada to istina može a i ne mora da bude.
  5. Iako ima prazan stan, živi u mirnom kraju, on da bi učio ide u čitaonicu koja mu je sat vremena daleko od stana. Kad je tamo, vi naravno zbog kulture ne smete da ga zivkate, niti pišete poruke jer mu je telefon naravno isključen. Tamo je po nekoliko sati, svaki dan i vi se nadate barem dobro položenim ispitima svog dragog. Ali on pada ispite.K ako je to moguće kada on stalno uči? Ili je glup ili vas laže da uči. Crv sumnje. Mada to istina može a i ne mora da bude.
  6. U poslednje vreme se jako vadi na učenje, koje da ponovimo završi peticom, teretanu ,izlaske sa momcima a vas stavi na čiviluk da ga čekate. Ne viđate se kao pre ,izbegava javna mesta sa vama, a na telefon vam se više i ne javlja. Tek posle par sati odgovara sa ljubavi moja nedostaješ mi. Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Čak vas i ne napada kao pre što se seksa tiče. To je dobar znak da je našao drugu.
  7. Na fejs profilu nikada nije imao nešto mnogo devojaka .U poslednje vreme broj im se abnormalno povećava i sve su mu to drugarice za koje vi naravno nikada niste čule. Sa faksa, iz srednje, osnovne, obdaništa. Dopisuje se aktivno sa njima, stalno je na njemu a pre je bio rešen da ga obriše jer mu remeti pravi život, oduzima previše vremena i pada ispite zbog njega. Šifru je naravno promenio, iako ste do juče imali vi tu šifru i zajedno koristili profil.
    Dal ste već prevareni ili prevara tek dolazi.
  8. Kada više ne možete da podnesete crva sumnje vi bacate karte na sto. Bolje nego da se mučite više. Ili ste zajedno ili je kraj .Kažete šta vas sve muči a on se uzvrpolji, pa gleda na stranu, pa gricka nokte ,čačka kosu, neprijatno mu je jer ste verovatno vi u pravu. Ali striktno poriče NE NE I NE. Počinje da se svađa sa vama kako možete uopšte tako nešto da pomislite a kad mu zatražite mobilni telefon, guta knedle a pre vam je iz cuga davao. Čaprka po njemu, naravno opcija delete bogom dana. Daje vam telefon gde su svi pozivi i poruke izbrisane. Crv sumnje nikad jači.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *