Kako se rešiti bubuljica

Bubuljice su najveći neprijatelji tinejdžera. Bez obzira na to da li ste muškog ili ženskog pola, ove često bolne izrasline će se najverovatnije pojaviti na vašem licu i poljuljati vam samopouzdanje. Ukoliko se i vi borite sa istim problemom, evo nekoliko saveta i trikova kako da se rešite dosadnih bubuljica:
kako se resiti bubuljica

Kako se rešiti bubuljica

  1. Jedite zdravo. Stara je pesma da je neophodno u organizam unositi voće i povrće jer ono u sebi sadrži materije koje našem telu pomažu da ostane zdravo. Ovo se, pre svega, odnosi na unošenje minerala i vitamina A, B i E koji čiste kožu i smanjuju mogućnost nastanka akni.
  2. Umivajte se bar dva puta dnevno. Tokom dana smo izloženi raznim nečistoćama koje se talože na našoj koži. Zbog toga je bitno da se što češće umivamo jer na ovaj način skidamo svu nakupljenu nečistoću. Naravno, nije dovoljno lice oprati samo vodom. Potrebno je koristiti i sapun ili odgovarajuće sredstvo sa umivanje kako bi se prljavština što bolje odstranila.
  3. Skidajte šminku. Iako devojke vole da budu uvek lepe, pre spavanja je obavezno skidanje pudera i rumenila jer se šminkom zapušavaju pore što dodatno pogoršava upalni proces na licu.
  4. Nemojte se nervirati! Nervoza je neprijatelj ljudskog zdravlja pa se ona često manifestuje i na koži. Zbog toga izbegavajte situacije koje vam neprijaju! Osećaćete se bolje, a i koža će vam biti lepša.

Pročitajte i članak Kako iscediti bubuljice.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Sanja Stojkov

SLIČNO

kako ukloniti krpelja

Kako izvaditi krpelja

Sa dolaskom proleća, lepog vremena, sunca, sveže zelene trave, eto nama i krpelja!  Iako nisu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *