Kako biti popularna

Svakoj devojci prija da se svaki muškarac okrene za njom, da svakoj devojci bude uzor i da je svi vole. Da li i vi sanjate da budete popularni? Ako je tako, pratite ove korake i budite sigurno da ćete postići ono želite.
kako biti popularna

Kako biti popularna

  1. Brinite o vašoj higijeni. Prilično je neprijatno da se družite sa nekim ko izgleda i miriše kao da se nije kupao nedelju dana. Pokušajte da perete kosu bar svaki drugi dan, a tuširajte se svaki dan ako možete. Posle tuširanja mažite kožu mlekom za telo, da vam koža bude mekana i lepa. Operite lice ujutru i noću pre spavanja. To će vam pomoći da vam koža ne bude masna i da nemate akne. Negujte svoju kožu. Uvek koristite kremu za lice, a ako imate problematičnu kožu tj. ako imate bubuljice nađite neki preparat koji će vam pomoći da se rešite njih. Perite zube bar 2 puta dnevno, ujutru i pre spavanja. Koristite konac za zube i redovno posetite zubara ili uzmite gel za beljenje zuba, jer je najlepše kad neko ima lep osmeh. Sigurna sam da ni vi ne volite da pričate s nekim ko ima neprijatan miris iz ustiju. Ako lakirate nokte, nemojte izaći negde sa poluposkidanim lakom sa noktiju. To izgleda poprilično neuredno.
  2. Šminkajte se. Ukoliko se šminkate za školu, najbolje bi bilo da koristite samo korektor, rumenilo, maskaru i sjaj ili labelo. Nemojte otići u školu sa previše napadnom šminkom. Sigurno ne želite da vas svi gledaju kao klovna. Ukoliko izlazite, onda možete koristiti i karmin, senke itd.
  3. Oblačite se lepo. Ne morate nositi odeću najpoznatijih brendova. Ako bolje pogledate, stvarno možete naći gomilu jeftine odeće, ali lepe i sačuvati mnogo novca. Ne morate da budete bogati da bi se lepo obukli. Čak i na pijaci ako kupujete, ukoliko vi imate stil za oblačenje izgledaćete lepo. Pokušajte da nađete vaš sopstveni stil i nemojte nikoga kopirati. Budite jedinstveni, nemojte se bojati toga. Uverite se da vam se odeća dobro uklapa. Nemojte kombinovati previše boja, najbolje bi bilo dve, ali nekad je moguće i tri. Nosite odeću koja odgovara vašem telu. Nikada nemojte uzimati čarape na otvorene sandale ili slično. Ne morate da se oblačite po poslednjoj modi da bi bili popularni. Oblačite ono što se vama sviđa i u čemu se osećate najudobnije.
  4. Budite fini. Niko neće želeti da vam bude prijatelj ako se ponašate arogantno. Nemojte ogovarati, delite ljudima komplimente i budite dragi. Ponašajte se kulturno i ženstveno. Ponašajte se tako što će ljudi hteti da se druže sa vama. Pomozite ljudima ukoliko im je to potrebno.
  5. Nemojte biti previše zahtevni. Dosadno je kada vam prijatelj šalje poruke na svakih 5min. Pokušajte da šaljete poruku vašem drugu jednom dnevno, osim ako nije nešto hitno. Ako vam budu odgovorili, onda možete slobodno da se opustite u konverzaciju, a ako ne, onda nemojte više slati poruke. Takođe, ako su vaši prijatelji zauzeti kada vi želite da se vidite sa njima, nemojte da ih bombradujete pitanjima kuda idu i zašto.
  6. Budite ono što jeste. Nemojte glumiti nešto što niste. Biti popularan znači biti ono što jesi.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija
Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

Kako da zaboravite na svoje probleme

U današnje vreme lakše je davati savete drugima nego ih se pridržavati ali ukoliko bismo …

4 komentari

  1. Avatar photo

    clanak je super,vodic za tinejdzerke.ah,sto nisam mladja.

  2. Super članak,a podjednako je koristan i za dečake i za devojčice,trebalo bi da ga pročitaju svi tog uzrasta.

  3. Clanak je vrlo koristan za sve uzraste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *