Početna > Moda i lepota > Ženska moda > Kako izabrati farmerke

Kako izabrati farmerke

Farmerke predstavljaju jedan od osnovnih odevnih predmeta koje su prusutne u skoro svakom ormaru. Iako su nastale kao udobno radno odelo, u današnje vreme ih možete nositi i na posao, u otmenim prilikama, pa čak i u pozorište. Pocepane, vezene, uske, sa džepovima su samo neke od vrsta najpopolarnije odeće 20-og veka.Kako izabrati farmerke

Kako izabrati farmerke

  1. Pre nego što krenete u kupovinu svakako razmislite o tome kakve bi otprilike želeli. Izabrati odgovarajuće farmerke nije previše teško. A mi ćemo vam uz sledeće savete pomoći da pronađete svoj savršeni tip farmerki.
  2. Za krupnije zadnjicu. Ako imate krupniju zadnjicu birajte farmerke nižeg struka bez ili sa što manjim džepovima. Ako ste nižeg rasta, izaberite ravan model farmerki po mogućstvu da su proštepane po sredini ili ispeglane na srednju liniju. Na taj način ćete vizuelno izdužiti svoju figuru. Za prikrivanje krupnih kukova birajte farmerke bez prednjih džepova.
  3. Za ravniju zadnjicu. Ukoliko imate ravnu zadnjicu izaberite farmerke sa niskim strukom koje su izbeljene sa prednje strane i na zadnjici. Slobodne izaberite neke poprilično uske.
  4. Za deblje noge. Birajte farmerke ravnog kroja ili koje se blago šire u zvono na svojim krajevima. Neka budu tamnije, a uz njih obavezno obucite što upadljiviju majicu ili košulju da bi skrenule pogled sa nogu. Izbegavajte uske farmerke, već pronađite svoju idealnu veličinu koja će pratiti vašu liniju tela.
  5. Za kratke noge. Ukoliko želite da prikrijete svoje kratke noge pokušajte da vam boja farmerki bude što približnija boji majice ili košulje. Izbegavajte duboke farmerke i zvoncare. Tunika ili duža košulja je pravi izbor uz farmerke za vas.
  6. Za duge noge. Ako imate duge noge, farmerke su vaš odevni predmet iz snova. Slobodno isprobavajte i svetlije, pocepane, sa nitnama, resama, svaki model… I budite spremne za niz komplimenata :)
  7. Kako iscepati farmerke.

Saveti

Oceni clanak

Oceni clanak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 24, prosek: 4,33

Loading...Loading...

Zabrana kopiranja clanka

Zabrana kopiranja clanka

Ceo sadrzaj ovog clanka je vlasnistvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugacije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i koriscenje materijala bez navodenja autora i linka ka izvoru, ili koriscenje u komercijalne svrhe smatra se krsenjem autorskih prava i podleze zakonskim sankcijama.

O autoru:

Add Comment RegisterNapiši komentar