Kako da ljubav na daljinu uspe

Nije bitno da li je ljubav iz istog grada ili ne uvek postoje pravila za održavanje i negovanje veze da bi nam ona duže trajala. Ako volite, vidite budućnost sa njim, ako ste ubeđeni da je on taj pravi, onda se trudite i on i vi da se ne zagubite negde na putu do sreće. Jer put je trnovit i samo hrabri opstaju.
Kako da ljubav na daljinu uspe

Kako da ljubav na daljinu uspe

  1. Kao i za običnu vezu i za vezu na daljinu jako je bitno da ulazite u nju puni samopouzdanja, sigurni u sebe, ponosni i stabilni. Ukoliko vam se malko samopouzdanje poljuljka eto možda dobrog znaka za početak bolesti zvane ljubomora. Kažu ljudi gde nema ljubomore nema ni ljubavi. Ali prijatna ljubomora, koja ne raste, već se javlja s vremena na vreme. Kada pređe iz tog stanja u nešto agresivnije, opsesivnije, svađe su neminovne kao i raskid. Jer kad krenu svađe ne umeju nestati samo ako lupite dlanom o dlan. Ljubomora se javlja i sa razlogom i bez njega. Dovoljno je da znate da je izašao u grad sa drugarima, da pije pivo i sve ostalo sami kreirate u glavi. I da vas nije prevario vi ste to u glavi videli i nema mu pomoći kad dođe kući, čekate ga na skajpu celu noć da vidite gde je i sa kojom bio. Dakle bez ljubomore i veza će cvetati.
  2. Jako je teško kada želite da zagrlite nekog, a on u datom trenutku nije tu. Nervira vas to što ne može da doleti na svaku vašu kuknjavu, kad nije tu kad vam je možda najpotrebniji ali čemu nerviranje kad ste znali u startu ušta se upuštate. Jedini problem kod daljine je to što ga nemate uvek ali tu je telefon, skype, kamerica. Gledajte se, smeškajte, pevajte jedno drugom, šaljite ljubavne linkove, sličice, sve što znate da će njega a i vas oraspoložiti. Igrajte multi player igrice na netu tipa ne ljuti se čoveče ili razne druge društvene. Osećaćete kao da vam je bar malko bliži. Kad legnete da spavate zagrlite plišanu igračku koju ste dobili od njega i pomolite se Bogu da vam dođe što pre.
  3. Ukoliko imate seksualne nagone kao i svaki normalni čovek tu su uvek igračkice iz seksi šopova. Ako vam je glupo sami da se igrate, pozovete dragog da vam se pridruži preko žice. Nema razloga da se stidite toga, on je vas već video, osetio, imao, ovo će samo da mu zagolica maštu i već sledećeg dana će vam doleteti u naručje. Izazivajte ga što više, razburkavajte emocije, jer one ako stoje u mestu polako počinju da tonu. Zato uvek novine unosite i golicajte ga, to je muško, to voli.
  4. Kao i svako ljudsko biće verovatno i vaš dragi voli iznenadne poklončiće s vremena na vreme koje prima zato što je voljen a ne zato što broj u kalendaru naređuje to. Dakle, nije mu rođendan, niti vaša godišnjica, ni dan ljubavi već sasvim jedan običan dan. Kupite mu nešto što znate da mu se svidelo ali trenutno nije imao parada kupi. Upakujte u paketić sa mašnicom i pošaljite poštom na njegovu adresu. Ništa mu ne spominjite o tome preko telefona, neka se sam obraduje kada mu poštar donese na vrata paketić sa ceduljicom „volim te“.
  5. Ukoliko oboje volite životinje, eto pošto nemate decu kupite zajedničkog psa, mačku, zeca, morsko prase. Ono će vas uvek povezivati, jer će vas bezuslovno voleti i vaše noćne šetnje sa njim mogu biti više nego romantične.
  6. Možete oboje da vodite dnevnike svojih emocija ponaosob. Pisati koliko vam partner nedostaje, kako se trenutno osećate, planirati svaki vaš sledeći susret. Takođe pisati zašto volite jedno drugo, izneti sve njegove vrline kao i mane. Mane koje su možda male, ali treba raditi na njima da ne bi odjednom postale krupne. Kakav seks volite, šta biste trebali da probate, predlažite jedno drugom nove zanimljive stvari koje će vam leptiriće držati u stomaku i zbog kojih ćete jedva čekati dan da opet budete zajedno.
  7. Ukoliko ste avanturisti, svaki put kad ste zajedno što više putujte. Posećujte interesantna mesta, planine, pećine, jezera. Budite spremni i na kampovanja. Slikajte se i pravite albume sa vaših puteštvenija.
  8. Obavezno pravite romantične večere, sa svećama i vinom u kadi. Iznenadite ga nekim seksi kostimom, odigrajte mu trbušni ples ili zaplešite uz omiljenu ploču. Ne dozvolite da vam dani postaju kolotečine, monotonost i navika nalik onim gde po ceo dan gledate filmove i jedete naručenu hranu. Za promenu možete u kuhinji svašta nešto zajedno raditi dok spremate ukusnu večeru.
  9. Kad ste zajedno trudite se da ne pričate previše o problemima o tome samo preko telefona. Koristite svaki minut koji niste odvojeni, da se mazite, volite, ljubite, grlite i nadoknadite sve ono što danima niste imali. Mislite pozitivno, budite vedri puni duha, nasmejani i verujte da će vam veza uspeti. Jer ako samo jedno posumnja u to polako će sumnja doneti i nevolje. Jer život je onakav kakav ga ti izmisliš. Pozitivna energija treba da se širi, neguje, poliva, kao i cveće koje ako ga zapostavimo uvene, tako može i ljubav. I kad vam nedostaje i kad ga volite uvek mu to pričajte, to hrani muški ego, samo bez preterivanja da ne pređe u gušenje.
  10. Pročitajte i članak: Kako održati vezu na daljinu jakom
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *