Kako napraviti brz i lagan doručak i večeru?

Home Forumi Pitanja i odgovori Kako napraviti brz i lagan doručak i večeru?

Ova tema sadrži 24 odgovora, ima 4 glasa i poslednji put je ažurirana od strane vladimir midanović vladimir midanović 2 godine, 8 meseci ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 20 (od 25 ukupno)
  • Autor
    Članci
  • #17326

    Koje su vaše preporuke oko ova dva obroka?

    #17335

    Uzmi neke pahuljice, musli, ili tost. e sad, ako ti je to slabo, onda za dorucak napravi neki jaci sendvic (sunka ili kulen, kuvano jaje, kačkavalj, neki preliv)

    #17336

    Vruć hleb iz pekare i krem, med, džem..

    #17340

    Vruć hleb iz pekare i krem, med, džem..

    ti ako imas problem da se ugojis ne znaci da ga ima svako hehehehehehehehe

    #17346

    ej, možeš i tunjevinu za doručak ili večeru, plus neka salatica…
    ili palentu, ako volis

    #17358

    хахахххахахха није фора у намазу, већ у дебљини слоја истог ;) значи твој и мој оброк би се разликовао у висини неких 2-3 сантиметра ;)

    #17369

    ej, možeš i tunjevinu za doručak ili večeru, plus neka salatica…<br>
    ili palentu, ako volis

    palenta je cool

    #17370

    хахахххахахха није фора у намазу, већ у дебљини слоја истог ;) значи твој и мој оброк би се разликовао у висини неких 2-3 сантиметра ;)

    ja pojedem kanticu krema za 2 dana… jbga

    #17386

    e pa možes palentu sa sirom, sa čvarcima, slaninom

    #17388

    ja palentu volim samo slatku sa mlekom :)

    #17389

    čvarci, slanina… aman ljudi, DUŠAAAAAAAAAN je taj koji kuburi sa tim kako da se ugoji, ja taj problem nemam hehehehee

    #17394

    Samo pišite, vrebam ja ovde i bez da napišem nešto ;)

    #17398

    Dušane, vidi ‘vako, uzmi si 4kg čvaraka, tablu slan’ne, 2 luka, 2 vekne ‘leba, frtalj švargle, po’ kile džigernjače… sedi i dok ne pojedes ne ustaj, ako ustanes dobices ostav pa ponovo

    #17400

    Ако још мало не буде бољитка, идем у каменолом. Не да ломим, него да једем.

    #17449

    a zašto baš u kamenolom?
    p.s. sad gledaj pa me zezni nečim ovako pred svima :D

    #17477

    ja palentu volim samo slatku sa mlekom :)

    kako to pravis? ja je kuvam u mleku kad detetu pravim cicvaru, al posle dodam sir ili kajmak, a za slatku ne znam

    #17484

    <div class=“d4p-bbt-quote-title“>vladimir midanović napisati:</div>
    ja palentu volim samo slatku sa mlekom :)

    kako to pravis? ja je kuvam u mleku kad detetu pravim cicvaru, al posle dodam sir ili kajmak, a za slatku ne znam

    skuvaš palentu na vodi, ne bas sada jako dustu da je seces nozem, nego onako osrednje… kada se skuva, dok je jos topla sipas u tanjir i prelijes mlekom i pošećeriš, i kašikom onako razdrobiš u tom mleku da bude onako kao griz… mmmmmmmmmmm mozes ubaciti i malo cimeta ali nema potrebe

    #17486

    tako isto moja devojka, kao u fazonu, daj bre kako mozes jesti to sa mlekom, to se jede slano bla bla… i ja napravim i ona prilazi… „daj da probam“ i od tada se palenta jede samo slatka heheheheeh

    #17488

    mozda je bolje da se skuva na mleku ali ja skuvam na vodi, jer ono sto mi ostane i ne pojede se to iskoristim kada idem na pocanje pa nahranim ribice :)

    #17493

    bas cu da probam

Gledanje 1 članaka - 1 do 20 (od 25 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.