Kako devojci skinuti nevinost

Došli ste u takvu situaciju da trebate imati sex, a ujedno i toj devojci skinuti nevinost. Ne paničite, nije to ništa strašno! Sve što je potrebno je da imate maloviše razumevanja i pratite signale koja će vam devojka za vreme tog prvog odnosa davati. U ovom tekstu ćemo se osvrnuti i na neke stvari pre samog prvog sexualnog čina za tu devojku, a i na sve ono za vreme njega. Pa, krenimo redom:

Uputstvo

 1. Priprema za prvi sex. Većina devojaka mašta o prvom sexu sa nekim koga istinski i neizmerno voli. Obično one to žete da bude sa dečkom u koga imaju poverenja da ih posle toga neće ostaviti ili poniziti. Zato je jako bitno da pre nego što devojci skinete nevinost obratite pažnju na to kako vas ona vidi. Morate zadobiti njeno poverenje i da shvati da je taj prvi sex samo još jedan korak dalje u vašoj prelepoj vezi, a ne nešto odvratno na šta ona sada mora da pristane.
 2. Neposredno pred „prvi put“. Potrudite se da to bude na nekom mestu gde ste već mnogo puta bili, mazili se, ležali, ljubili, bilo šta. Neko mesto gde ćete se i ti i ona osećati opušteno i bez neke neželjene napetosti. Pored toga, obavezno se postarajte da budete potpuno sami, i da ne postoji mogućnost da vam niko upadne u sobu ili slično. Vrlo je bitno da vaša devojka bude što je više moguće opuštena i da se ne cima zbog nekih stvari koje vam mogu pokvariti sex. Pričajte sa njom lagano, pripremite je i rečima, neka oseti maximalno vaše razumevanje i strpljenje. Da bi je dodatno opustili, možete pustiti i neku laganu muzikicu koju ona voli.
 3. Njen prvi sex. Predlažemo vam da za njen prvi put imate malo dužu predigru gde ćete je polako uzbuđivati na razne načine, dok vam se potpuno ne preda i izbaci sve negativne misli iz glave. Učinite da ona naprosto uživo u toj predigri koja će voditi ka njenom prvom sexualnom iskustvu. Kada osetite da je vreme da pređete na stvar, neka vam pri ruci bude kondom sa kojim će sex biti dosta lakši i sigurniji. Za skidanje nevinosti najbolje je koristiti klasičnije poze i ne treba previše experimentisati. Pratite njene signale, ako osetite da je previše boli, polako izvucite, i malo zastanite, pa opet nastavite. Potrudite se da to njeno prvo sexualno iskustvo bude što bezbolnije i što lepše. Naravno, mnoge devojke jako boli taj prvi put, ali ako ste dovoljno pažljivi i čitate njene signale, taj bol možete svesti na minimum i učiniti da njoj bude mnogo lepše.
 4. Krv prilikom prvog sexualnog odnosa. Nemojte se uplašiti ako vidite krv, pošto većina devojaka za vreme prvog sexa manje ili više krvari, i to je potpuno normalna pojava i ne dozvolite da vas to iznenadi ili uplaši.
 5. Priča nakon sexa. Obavezno nakon što ste joj skinuli nevinost, popričajte sa svojom devojkom. Upitajte da li ju je puno bolelo, kako se oseća, jel sve u redu. Nemojte se ponašati kao neki skot koji je samo čekao da je kresne i nestane. Pokažite da ste šmeker i da imate razumevanja za nju u svakom trenutku.
 6. Za devojke: Kako izgubiti nevinost.
 7. Ukoliko imate problema sa potencijom ili veličinom penisa, obavezno pročitajte i ovaj članak kako biste rešili i taj problem.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Dario Mirković
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …

3 komentari

 1. Potpuno ste u pravu!Prvi put treba biti nezan kao lahor.Kao predigra,moze da bude lizanje,nezno,po usnama,klitorisu,do himena,dok ne ovlazi.Treba je i ljubiti po vratu,grudima,stomaku,pa se vratiti dole.Ona ne mora jos,da dira,lize,tj.oralno pokusava da odgovori na nadrazaj.Treba je maksimalno opustiti,slusati njeno telo,i polako uci.Zaboli,stopPopricati,pa opet polako,sve dok ipak himen bude probijen…Posle je treba dugo ljubiti,pricati,drzati u narucju,pokazati da je ljubav tu,i da ce tu i ostati…

 2. Danijel Jankovic

  Imam isustva i slobodno mogu reci da sve sto ovde pise je 1000% tacno.

 3. Natasa

  Samo muskarci komentarisu.Volela bih da vidim neki komentar i od devojaka.

Ostavite odgovor