kako se skida kamenac sa zuba

Home Forumi Pitanja i odgovori kako se skida kamenac sa zuba

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane ilijana75 ilijana75 4 godine, 1 mesec ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #15807
  anya
  anya
  Član

  da li je neko radio to kod stomatologa?da li boli,da li krvari,da li može doći do nekih komplikacija,ne daj Bože,koliko košta i koliko traje? i da li se piju neki antibiotici pre/nakon tretmana?

  #15826
  ilijana75
  ilijana75
  Član

  ne ne boli,ne krvari,samo je malo neprijatno i posle imaš osećaj da su ti zubi ko žilet,pa može da se desi da se posečeš po jeziku,cena zavisi od zubara do zubara,nema anestezije i ne piju se antibiotici.ako to radi stručan i iskusan zubar,nema komplikacija,osim što ćeš sigurno da se ujedeš za jezik.Idi i sredi to dok još može da se sredi,ugradnja zuba je mnooogo gora,a o ceni i da ne pričam.Mama skoro ugradila procelanske,em joj vadili po 3-4 živca dnevno(gornja vilica)em ceo mesec jela samo tečno,pa se nagojila,a koštalo je ko mene renoviranje kuhinje,i kupatila komplet.A da,ona ima 60.god i menjala gornju vilicu,stavljala one što se zaštrafe i ne skidaju se.Ako to ne planiraš,onda nema čega da se bojiš,sređuj te zubiće na vreme.pozz.sretno

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.